Задава се ново хитово аниме - "Yakusoku no Neverland / Обещаният Невърленд"
Задава се ново хитово аниме - "Yakusoku no Neverland / Обещаният Невърленд"

Ето че наближава Зимният аниме сезон. Всички тръпнем в очакване на новите анимета, които ще дойдат с него. Едно от тях обаче ярко се отличава от останалите и неговото име е "Yakusoku no Neverland / Обещаният Невърленд".
Мангата е публикувана за пръв път едва през 2016г. и оттогава до днес има издадени над 116 глави. Жанрът е смесица от следните: ужаси, мистерия, съспенс, шоунен, екшън. Въпреки че я има от съвсем скоро, в Япония тя вече е заинтригувала безброй заклети фенове и запалянковци и най-накрая получава своята анимирана адаптация. Известна е като единствената манга, която успява да се нареди на престижното седмо място в класацията на "10-те най продавани манги" за 2017 и 2018 в Япония, без да има аниме!Това наистина е една невероятна манга, която си заслужава да бъде прочетена!
Аз лично попаднах на нея съвсем случайно през 2016г. Бях изчел почти всяка читава манга в онлайн пространството и когато попаднах на "The Promsed Neverland (както е известна на англ. език) бях силно заинтригуван от нея. Историята се върти около сираците от Сиропиталище "Грейс Фийлд", които са изправени пред немислими загадки и мистерии, които трябва да разбулят, за да спасят животите си. Убеден съм, че всеки фен на мистериите и съспенса би се влюбил моментално не само в мангата, но и в предстоящото аниме.Анимето, чиято премиера предстои на 11.01.2019г., е дело на студио CloverWorks (Darling in the FranXX, Fairy Tail: Final Series, Persona 5 the Animation).
Режисьорът е Мамору Канбе (Baccano!, Elfen Lied, Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider и др.), който зад гърба си има много подобни проекти от този жанр.
Композицията на сериала е дело на Тошия Оно (Ao no Exorcist, Gatchaman Crowds, Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider), който също има доста опит в тази среда.
Композиторът на музиката обаче е напълно ново лице, като досега не е работил по анимета. Неговото име е Такахиро Обата и по всичко изглежда, че е доста талантлив.
Очакваме много добра аниме адаптация, така че не я изпускайте!Автор:
WhiteStar

Дата:
22 Dec 2018