Екип


WhiteStar
WhiteStar

Ако Стийв Джобс и Марк Зукърбърг имаха дете, то това щеше да е White Star. Това е човекът с най-много преводи в групата, изпъкващ с голям предприемачески дух и мотивация за работа. Безспорно една от опорите на групата.

Превод Сайт поддръжка Проверка на качеството Редакция
Zero
Zero

Преводач по образование, аниме-фен и пич по душа. Безкрайно отдаден и компетентен в работата си, той е един прекрасен извор на знания и информация за цялата група. Мнението му е високо ценено от всички, а педантичността му е респектираща. Освен опитен преводач, той е и безкрайно добър наставник. Безспорно ще подобрява качеството ни на работа и занапред!

Превод Проверка на качеството Редакция Тайминг
Stoff
Stoff

Един от преводачите в групата с най-много преводи зад гърба си. Много често го раздава мързел, но започне ли работа по даден проект, си съдира задника от превеждане. Отворен към критика, но винаги готов да нарита нечий хейтърски задник.

Превод Тайминг Проверка на качеството Редакция Връзки с обществеността
Kanda
Kanda

Дългогодишен редактор, винаги готов да се отзове при нужда. Членува при нас от самото ни създаване и се е утвърдил като ценен член в екипа ни. Има трезва и реалистична преценка, и точно затова мнението му е високо ценено.

Редакция Връзки с обществеността Проверка на качеството
bagabont7
bagabont7

Един от най-сериозните членове на групата, винаги готов да ъплоудне поредния проект на групата. Винаги е насреща, когато се нуждаем от него и си държи на думата. Безспорно една от опорите на групата.

Ъплоудър
h3adY
h3adY

Рядък екземпляр "компетентен фенсубър", който е жаден за знания. Може всичко - старае се да превежда качествено, като редактор обръща внимание и на най-незначителните запетайки. Много често будува по цели нощи, за да можете вие да получите максимално качествен краен продукт.

Превод Редакция Енкод Тайпсетинг Стайлинг Проверка на качеството
ANIKIN
ANIKIN

Душата и неспирната мотивация на екипа! С невиждано досега хладнокръвие за всякакъв вид проблеми и несгоди, ала и с нюх към превъзходство. Възможностите му се простират отвъд вече изброените, но освен изумителният му капацитет от познания и опит - е изключително скромен и дружелюбен. Отдавна нарамил най-тежката длъжност и отговорност, той винаги крепи колегите си и ги поучава от грешките им. Без неговата помощ и екстравагантен усет за лидерство - фенсуб групата просто не би могла да съществува.

Превод Редакция Тайминг Тайпсетинг Стайлинг Караоке Енкод